Uvjeti korištenja

Poštovani,
Hvala Vam što ste pristupili internetskim stranicama trgovačkog društva DBS d.o.o.
Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj internetskoj stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka priređivača ili na bilo koji drugi način koji bi mogao prouzročiti štetu istoj ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj internetskoj stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava, te prava trećih osoba.
Prireživač ne preuzima odgovornost za poteškoče/štetu uzrokovane korištenjem ove internetske stranice ili s njom povezanih stranica.Želja nam je što više umanjiti mogućnosti tehničkih pogrešaka. Ipak neki podaci mogu sadržavati pogreške te iz tog razloga ne možemo jamčiti potpunu točnost informacija i preuzeti odgovornost za eventualnu štetu, gubitke ili troškove koji mogu nastati kao rezultat uporabe ili nemogućnosti uporabe podataka dostupnih na ovim internetskim stranicama.
Ova internet stranica sadrži kontakte i informacije o drugim tvrtkama za čiju točnost i ažurnost nije odgovoran priređivač.
Priređivač zadržava pravo promjene i ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na ovoj internetskoj stranici i nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.
Priređivač nema namjeru ovom izjavom ograničiti svoju odgovornost u odnosu na zahtjeve koji bi proizlazili iz pozitivnog zakonodavstva REPUBLIKE HRVATSKE niti isključiti odgovornost u slučajevima kad se po pozitivnom zakonodavstvu ona ne može isključiti.